Buitenschoolse opvang

 

Potje Knor biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van vier tot dertien jaar. Deze opvang stemmen we zoveel mogelijk af op de wensen van het kind. De kinderen krijgen volop ruimte om hun eigen activiteiten te doen. Sport- en spel, lezen, luisteren naar muziek, knutselen, buiten spelen; noem maar op! De begeleiding zorgt dat elk kind op zijn eigen manier even kan bijkomen van de schooldag. Maar ook op vrije dagen en in schoolvakanties stellen we voor de kinderen een uitgebreid activiteitenprogramma, sportprogramma of creativiteitsprogramma samen. 

Leuke activiteiten in een ontspannen sfeer!

 

Samenwerking met basisscholen
Potje Knor heeft met alle basisscholen in Geldrop afspraken gemaakt voor het verzorgen van buitenschoolse opvang. De kinderen worden door ons opgehaald bij school en naar de opvang gebracht.

In ons Kindcentrum bieden we buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw.

Potje Knor biedt verschillende mogelijkheden voor buitenschoolse opvang: voorschoolse en naschoolse opvang, of een schooltotaalpakket. 

Schooltotaalpakket: professionele opvang, voor én na school
Met het schooltotaalpakket bent u zowel voor school als na school verzekerd van professionele en betrouwbare opvang. 's Morgens zet u uw kind af bij de opvang en wij zorgen dat de kinderen op tijd op school zijn. Na school kan uw kind even lekker bijkomen van de schooldag. U kunt met een prettig gevoel naar uw werk: u weet dat uw kind de hele dag in goede handen is!