Thessa van der Heijden

Leerkracht groep 4

thessa.vanderheijden AT eenbes DOT nl

Met groot genoegen en trots mag ik mezelf aan u voorstellen als leerkracht van groep 4 op De Rots.

Mijn eerste 12 jaar in het onderwijs ben ik als onderwijsassistent werkzaam geweest binnen verschillende scholen voor speciaal basis onderwijs.
Ik genoot van dit werk naast het leven met mijn gezinnetje. Toch droomde ik er altijd van om mijn eigen groep te mogen vormgeven.  

In 2017 heb ik die droom, om een ‘echte’ juf te worden, waar kunnen maken door af te studeren aan de pabo. 

‘What we learn with pleasure, we never forget’    (Citaat van Alfred Mercier)

Ik hecht veel waarde aan de eigenheid van kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Door samen met de kinderen hun kwaliteiten en eigenheid te ontdekken en te ervaren, leren zij trots te zijn op zichzelf en zal hun zelfvertrouwen toenemen.  
Door het delen van deze kwaliteiten, en respect te hebben voor die eigenheid, leren ze met veel plezier van en met elkaar.  
Ik vind het belangrijk om elk kind te zien zoals hij of zij is en hier creatief op in te spelen. Want dat is mijn kwaliteit die ik graag met de kinderen en met u, als ouder, wil delen. Zodoende leren we allemaal van en met elkaar.

Ik heb enorm veel zin om er, samen met de kinderen van groep 4, een bijzonder, leerzaam en bovenal fijn schooljaar van te gaan maken! 

 

Aanwezig op:

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

_____________________________________________________________________________________________________________________

Reviews

 

Door Eefje op vrijdag 10 juli 2020


⭐⭐⭐⭐⭐

 

Deze juf is creatief en voor de kinderen erg lief. Leerzame spellen/activiteiten ontwikkelen, om uw kinderen uit te dagen en te prikkelen. 

 

Naar overzicht