Sjef de Win

Leerkracht groep 5
I-Coach

sjef.dewin AT eenbes DOT nl

Een hele tijd geleden ben ik begonnen aan de Pabo en na een tijdje studeren kreeg ik de mogelijkheid om te gaan werken in de zorg. Ik heb toen gewerkt met kinderen die extra ondersteuning nodig hadden om zich goed te kunnen voorbereiden op de maatschappij. Na 6 jaar begon het toch weer te kriebelen en heb ik mijn studie, naast mijn baan, een vervolg gegeven. 

Kinderen groeien op in een wereld waarin alles in een hoog tempo verandert, mediawijsheid en 21st century skills zijn op school daarom belangrijk geworden. Ik zie mijzelf als een moderne leerkracht die hier veel rekening mee houdt en het digibord voor meer gebruikt dan alleen als groot televisiescherm. Vorig jaar ben ik daarom begonnen als ICT ambassadeur op deze school.

 

Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar aan de slag te gaan in groep 5! Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag sta ik voor de klas, woensdag ben ik bezig met alles wat te maken heeft met ICT en media. Het belangrijkste van alles vind ik het waarborgen van de basisbehoeften van de kinderen: Relatie, competentie en autonomie.

 

Mocht je ooit wat meer willen weten of vragen, loop dan gerust even binnen. 

 

Aanwezig op: 

maandag, dinsdag, woensdag (om de week), donderdag en vrijdag

Naar overzicht