Liesbeth Sleegers

Leraarondersteuner

liesbeth.sleegers AT eenbes DOT nl

Sinds 2006 werk ik met veel plezier in het onderwijs.  Voor sommige van jullie ben ik geen onbekende. Ik heb namelijk van 2006 tot 2014 op de Branding gewerkt. Daarna heb ik 4 jaar op basisschool Sint Jozef in Nederwetten gewerkt. En nu mag ik tot mijn grote vreugde weer op deze school gaan werken.

Ik heb hier ontzettend veel zin in. Het is een gezellige school waar het belang van het kind voorop staat. Ieder  kind mag zijn wie hij/zij is en dat staat hier centraal.


Werken met kinderen is een passie van me die de laatste tijd alleen maar gegroeid is. Het is geweldig om te zien hoe een kind zich door het jaar heen steeds meer ontwikkelt. Het geeft me voldoening als ik zie dat een kind prettig in haar/zijn vel zit op school. Dit vind ik eigenlijk wel het allerbelangrijkste en daarom probeer ik in de klas ook altijd voor een prettige en vertrouwde sfeer te zorgen.

Ik zal het komende jaar aanwezig zijn op dinsdag-woensdag –donderdag. In de ochtenden ben ik vooral in de kleutergroepen en in de middag ga ik hulp bieden aan de leerlingen in andere groepen.De dagen dat ik niet werk geniet ik lekker thuis  van mijn  kinderen. Ik besteed mijn vrije tijd graag aan wandelen met de hond en fitness in de sportschool.

Ik hoop dat ik nog heel veel jaren op deze prachtige school mag werken en ik nog veel voor de leerlingen mag betekenen..

 

Aanwezig: op 

 dinsdag, woensdag en donderdag

Naar overzicht