Angela van Alphen

Leerkracht groep 8

angela.vanalphen AT eenbes DOT nl

Een nieuw gezicht op BS de Branding waar ik vanaf dit schooljaar zal gaan werken als juf van groep 7. Hiervoor heb ik op een andere school gewerkt als leerkracht groep 8.

 

Zelf kom ik niet uit Brabant maar ben ik geboren in Hengelo Overijssel en heb ik ook een tijdlang gewerkt als docent Nederlands in het voortgezet speciaal onderwijs. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik uiteindelijk naar Brabant verhuisd. Inmiddels woon ik hier nu zo'n 3 jaar.

 

Afgelopen oktober is onze zoon geboren en daarom heb ik besloten voortaan parttime te gaan werken, ik ben dan ook op maandag, dinsdag en woensdag in de groep te vinden, de andere dagen is juf Sanne in de groep.

 

Al van jongs af aan heb ik geweten dat ik juf wilde worden. Ik werk dan ook met veel liefde en passie in het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen bij mij in de klas. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen zich gehoord en gezien voelen.

 

In mijn onderwijs probeer ik dan ook om met leerlingen in gesprek te blijven en hen eigenaar te maken van hun eigen leerproces. 

Mocht u vragen hebben of een keer kennis willen maken dan staat de deur altijd voor u open.

Ik heb erg veel zin in aankomend schooljaar en hoop er met het team en de kinderen een fijn jaar van te maken.

 

Aanwezig op:

maandag, dinsdag en woensdag

Naar overzicht